Inici

 

Benvolgudes famílies,573F2339-7B2B-4514-84D5-13813088E81D

Un nou estiu s’està apropant, I amb aquest ja fa 20 que estem oferint-vos propostes novedoses encabides en el món del lleure. Entre casals de vacances i campus esportius de diferents tipus, us intentem donar resposta a les vostres necessitats, amb activitats refrescants, amb unes instal·lacions ja familiars pels vostres fills i en companyia de monitors i amics que recordaran tota la vida.

Tot plegat, ho fem, garantint la línia que heu triat com escola, assegurant l’estil pedagògic i incorporant el joc com element vehicular, amb un lema: “aprèn jugant i juga aprenent”

Aquest any us volem tornar a sorprendre, oferint:
– D’una banda un nou casal, amb noves activitats, amb centres d’interès creatius, dinàmics i molt divertits, mantenint aquelles activitats que més us han agradat, com, per exemple, que a cada grup hi hagi un monitor especialista en anglès, i incorporant noves fórmules, treballant-lo quasi sense adonar-se: gaudint de noves sortides, dirigides segons l’edat, despertant, des del lleure noves inquietuds.
– I d’altra banda, uns nous campus esportius, que donin continuïtat a l’esport que practiquen els vostres fills i filles durant el curs, ampliant les seves habilitats i destreses o iniciant noves aventures com a novells, i alhora tastant moltes activitats que el complementin. Aquests esports seran.
o FUTBOL
o VOLEIBOL
o BASQUET
o FUTBOL SALA
o PATINATGE

L’oferta d’activitats començaran el 25 de juny fins al 31 de juliol, i del 3 al 10 de setembre. Podreu triar apuntar-vos per setmanes i també amb opció de matí o tot el dia. Hi haurà servei de permanències al matí i menjador.

Per fer-nos més entenedors, us volem convocar a una primera reunió per explicar-vos-ho amb tota mena de detalls, aclarir dubtes, donar dades, dates i per què no, incorporar altres propostes que ens pugueu fer si les veiem factibles.

Així doncs, el proper dimecres 9 de maig es farà la reunió informativa pel NOU CASAL D’ESTIU a les 19:00 h al teatre de l’escola; i el dijous 10 de maig la reunió informativa dels CAMPUS ESPORTIUS DE: FUTBOL, BASQUET, VOLEIBOL, FUTBOL SALA I PATINATGE, també a les 19 h al teatre.

En breu us enviarem un fulletó avançant alguna de les dades que us comentarem.

TERMINI DE INSCRIPCIÓ:

  • Preinscripció TANCADES: Del 18 d’abril al 18 de maig.. Podreu assegurar la vostra reserva omplint el qüestionari
  • Inscripció: Del 19 de maig al 15 de juny podreu fer la inscripció definitiva. Si  no has fet la preinscripció, omple el qüestionari abans que s’omplin les places de les diferents activitats i de les diferents edats. Per als que heu fet la preinscripció teniu la plaça assegurada.

Inscripcions 2018

Pren sobre inscripcions i et portarà al qüestionari definitiu (Estarà nactiu a partir del 19 de maig.

Jordi Agudo

La Salle Premià

Anuncis