Inici

B751316B-EA1E-4BF3-9148-03485D65A6BFBenvolgudes famílies,
Novament arribant a les dates prèvies a la Setmana Santa, us anunciem el llençament de les activitats d’estiu de l’escola.
Amb una experiència amb més de 20 anys oferint-vos propostes novedoses encavides en el món del lleure, entre casals de vacances i campus esportius de diferents tipus, us volem donar resposta a les vostres necessitats I interessos, amb activitats resfrescants, amb unes instal·lacions ja familiars pels vostres fills i en companyia de monitors I els amics que recordaran tota la vida.
Tot plegat, ho fem, garantint la línea que heu triat com escola, assegurant l’estil pedagògic i incorporant el joc com element vehicular, amb un lema: “aprén jugant i juga aprenent”
Aquest any us volem tornar a sorprendre, oferint:
 D’una banda un nou Casal d’estiu, amb noves activitats, amb centres d’interés creatius, dinàmics i molt divertits, mantenint aquelles activitats que més us han agradat, fent que a cada grup hi hagi un monitor especialista en anglès, i incorporant noves fòrmules, treballant-lo quasi sense adonar-se: gaudint de noves sortides, dirigides segons l’edat, despertant, des del lleure noves inquietuts.
 I d’altra banda, uns nous Campus esportius, que donin continuïtat a l’esport que practiquen els vostres fills i filles durant el curs, ampliant les seves habilitats i destreses o iniciant noves aventures com a novells, i alhora tastant moltes activitats que el complementin (futbol, futsal, basquest, voleibol, patinatge,…)
L’oferta d’activitats aniran del 25 de juny fins al 31 de juliol, i del 2 al 10 de setembre, I podreu triar apuntar-vos per setmanes I també amb opció de matí o tot el dia. Hi haurà servei de permanències al matí I menjador.
El periode de preinscripció serà des del 29 d’abril al 17 de maig, obtenint un 5% de descompte sobre l’import de les activitats per qui la formalitzeu dintre del periode citat.
Les inscripcions definitives s’obrirà del 18 de maig al 14 de juny on se us demanaran totes les dades necessaries, opcions i serveis.
Tornant de Setmana Santa us enviarem el link per poder formalitzar la preinscripció I també informació d’activitats I quotes.
Per fer-nos més entenedors, us volem convocar a una primera reunió per explicar-vos-ho amb tota mena de detalls, aclarir dubtes, donar dades, dates i, perquè no, incorporar altres propostes que ens pogueu fer si les veiem factibles.
Així doncs, el proper dimecres 8 de maig es farà la reunió informativa pel NOU CASAL D’ESTIU a les 19:00 h al teatre de l’escola; I el dijous 9 de maig la reunió informativa dels CAMPUS ESPORTIUS, també a les 19 h al teatre.
En breu us farem arribar tota la informació, però ja us donem una primera feina. Tal I com us hem demanat en edicions anteriors el logo que anirà a la samarrtea, sortirà del guanyador del concurs “Som-hi estiu “. Qui volgui participar envieu la vostra proposta, ja sigui un dibuix a ma (I l’escanegeu) o fet amb ordinador. Així que pares, mares, nenes I nens, treieu l’artista que teniu a dins I feu el logo més refrescant, esportiu I dinàmic i envieu-lo en format digital a:
jagudo@lasalle.cat Teniu de termini fins al 17 de maig.
Us hi esperem!!!